- Sous vide: een gezonde methode van langzaam koken
- Sous vide koken is een techniek waarbij precieze temperatuurinstellingen worden gebruikt om elke keer een gelijkmatig en perfect resultaat te garanderen
- Dankzij het langzame en zachte koken blijven de voedingswaarden van vlees, groenten en vis in het gerecht behouden
- De perfecte, originele smaak van de geselecteerde ingrediënten blijft in het voedsel, niet in het water
- Koken zonder toevoeging van vet
- Kan gebruikt worden in potten en andere hittebestendige containers met een minimale hoogte van 15 cm
- Temperatuurbereik: 20-95 graden Celsius
- Nauwkeurigheid +/- 0,1°C
- Tijdinstelling van 1 minuut tot 99 uur en 59 minuten
- Temperatuur in °C en °F
- IPX7 waterdicht ontwerp met automatische veiligheidsuitschakeling
- Verwijderbare verwarmingsbehuizing voor eenvoudige reiniging
- Vermogen: 1000 W
- Maximale containerinhoud tot 20L
Deze tekst is automatisch vertaald, er kunnen fouten in staan.
5903887804066EAN: