Heb je een nieuwe koekenpan nodig? Dan zijn deze hybride koekenpannen met antiaanbaklaag misschien wel de laatste en beste koekenpannen die je ooit zult kopen!
De pannen zijn vervaardigd uit maar liefst 3 lagen hoogwaardig staal. De eerste laag bestaat uit sterk roestvrij staal. Het roestvrij staal zorgt ervoor dat de koekenpan op alle soorten fornuizen kan werken. De tweede laag bestaat uit een laag aluminium. Aluminium helpt om de koekenpan een goede warmteverdeling te geven. Tot slot is er nog een laag roestvrij staal, die zorgt voor een extreem hoge duurzaamheid. Tot slot is de pan voorzien van de innovatieve antiaanbaklaag, die samen zorgt voor de absoluut perfecte pan!
Ontwikkeld in samenwerking met Casper Sobczyk
Antiaanbaklaag van wereldklasse
Gemaakt van drie verschillende lagen kwaliteitsstaal
Werkt op alle kookplaten
Ovenbestendig
Vaatwasmachinebestendig op 60 graden
Geen krassen door metalen gereedschap
Ø20 cm
Vrij van PFAS
Over Casper Sobczyk
Ik ben een chef-kok, inspirator en de man achter de virale sensatie Smørbøffen met meer dan 150 miljoen views. Bekend van Go' Morgen Danmark en als eigenaar van het Capa restaurant in het Scandic Palace Hotel in Kopenhagen