Nieuws

TEC-TOY McLaren 765LT R/C 1:12 2,4GHz 7,4V - Metallic Groen (471310)

Art.nr: C86307
€51.99
 
Voeg toe aan winkelwagen
Verzendtijd:  5-10 werkdagen
  • Qliro Checkout
  • 50.000+ producten
  • Snelle bezorging
Productinformatie

Rij in stijl en snelheid met de McLaren 765LT met afstandsbediening van TEC-TOY! Deze geweldige auto is een replica van de populaire sportwagen en is perfect voor zowel kinderen als volwassenen met een passie voor snelheid en elegantie.

De McLaren 765LT maakt deel uit van TEC-TOY's 1:12 serie en is ontworpen om indruk te maken met zijn details en indrukwekkende prestaties. Met een frequentie van 2,4 GHz kunnen meerdere auto's samen rijden zonder interferentie, waardoor spannende wedstrijden en runs met vrienden en familie mogelijk zijn.

De afstandsbediening kan zowel met de rechter- als met de linkerhand worden gebruikt, wat flexibiliteit en comfort biedt tijdens het rijden.

De McLaren 765LT is uitgerust met verlichting aan zowel de voor- als achterkant, wat een extra dimensie van realisme toevoegt en de auto nog indrukwekkender maakt om naar te kijken, vooral in donkere omgevingen. Met een indrukwekkende lengte van bijna 40 cm valt deze auto echt op en zal hij overal de aandacht trekken. Met een topsnelheid tot 10 km/u voel je echt de kick als je ermee rondrijdt.

De auto wordt geleverd met een oplaadbare 7,4 volt Li-ion batterij en een USB-kabel. Dit zorgt ervoor dat je altijd genoeg stroom hebt om vele uren rijplezier te beleven. De afstandsbediening werkt op 2 AA-batterijen, die niet zijn inbegrepen.

Dus als je klaar bent om de weg te veroveren met stijl en snelheid, dan is TEC-TOY's afstandsbediening McLaren 765LT de perfecte metgezel. Pak de afstandsbediening en ervaar het plezier van het rijden in deze geweldige auto!

De McLaren 765LT wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 6 jaar.

Technische gegevens:

Lengte: 37 cm

Hoogte: 9 cm

Breedte: 16 cm

Frequentie: 2,4 GHz

Snelheid: max 10 km/u

Batterijvereisten:

Het model: 7.4V Li-Ion batterij (meegeleverd)

Afstandsbediening: 2 x AA-batterijen (niet meegeleverd)

Deze tekst is automatisch vertaald, er kunnen fouten in staan.
5700134713108EAN:
  • Specificaties
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Anderen bekeken ook