Nieuws

Ravensburger Tempo (10621429)

Art.nr: C86801
€30.99
 
Voeg toe aan winkelwagen
Verzendtijd:  5-10 werkdagen
  • Qliro Checkout
  • 50.000+ producten
  • Snelle bezorging
Productinformatie

De kleintjes leren hun kleuren terwijl ze een leuk spel spelen. Kies een kleur slak waarvan je denkt dat die als eerste binnenkomt en een die als laatste binnenkomt. Gooi met de houten dobbelsteen en verplaats de slakken die overeenkomen met de kleuren van de dobbelsteen. Als je twee dezelfde kleuren gooit, dan beweegt je slak twee plaatsen. Als alle slakken hun kleurencirkel aan het einde van het bord hebben bereikt, is het spel voorbij. Vergeet niet bij te houden welke slakken het eerst waren en welke het laatst. De spelers die de juiste slakken hebben gekozen, winnen.

Puzzelen is meer dan alleen leuk! Puzzelen ontwikkelt het logisch denken en probleemoplossend vermogen, het geheugen, de focus en concentratie en het zelfvertrouwen. Bovendien is het een geweldige manier om te ontspannen en te ontstressen.

Ravensburger puzzels zijn ontworpen om een positieve, frustratievrije ervaring te zijn. Onze staalgesneden stukjes passen perfect in elkaar zonder scheuren of stof - en geen twee stukjes hebben ooit dezelfde vorm! Dankzij de extra dikke kartonnen stukjes gaat uw puzzel jarenlang mee. En ons fijne papier met linnenstructuur voorkomt schittering, zodat je de stukjes echt kunt zien.

Sinds 1891 maakt Ravensburger de beste puzzels in Ravensburg, Duitsland. Het is de aandacht voor detail die Ravensburger tot 's werelds beste puzzelmerk maakt! Ze gebruiken een exclusief ontwikkeld, extra dik karton en combineren dit met fijn papier met linnenstructuur om een niet-verblindende puzzelafbeelding te creëren voor een kwaliteit die je kunt voelen. De stalen snijgereedschappen zijn met de hand ontworpen en gemaakt. Dit zorgt ervoor dat geen twee stukjes hetzelfde zijn en garandeert een perfecte in elkaar grijpende pasvorm.

Deze tekst is automatisch vertaald, er kunnen fouten in staan.
4005556214297EAN:
  • Specificaties
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Anderen bekeken ook