Nieuws

Playmobil Gezellig Woonwagencafé met Moestuin (71441)

Art.nr: C86012
€67.99
 
Voeg toe aan winkelwagen
Verzendtijd:  5-10 werkdagen
  • Qliro Checkout
  • 50.000+ producten
  • Snelle bezorging
Productinformatie

Het Cozy Site Trailer Cafe nodigt je uit om te vertoeven in een ontspannen sfeer aan de ganzenvijver. De keuken ruikt altijd naar versgebakken cake, versgezette koffie en allerlei heerlijke gerechten van zelfgekweekte groenten. Met afneembaar dak en veel accessoires.

Maak kennis met het Playmobil Gezellig Treincafé met Moestuin - waar verbeelding geen grenzen kent! Deze ongelooflijke speelgoedset is ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar en combineert de charme van een gezellig café met het avontuur van een bouwkeet, voor eindeloze uren fantasierijk speelplezier. Moedig je kleintjes aan om te beginnen aan een reis van creativiteit als ze in de wereld van het rollenspel stappen met de Cosy Site Trailer Cafe. Met deze prachtige set kunnen kinderen verschillende scenario's verkennen, hun geest stimuleren en belangrijke ontwikkelingsvaardigheden bevorderen. Met het Cosy Train Café met Groentetuin kunnen kinderen hun eigen verhalen creëren en doen alsof ze café-eigenaren, koks of zelfs hongerige klanten zijn. Ze kunnen zich voorstellen dat ze koffie zetten, heerlijke lekkernijen serveren en heerlijke picknicks organiseren midden in de natuur.

Geef het cadeau van verbeelding en eindeloos plezier met de Playmobil Country Cosy Train Café with Vegetable Garden - een speelgoedset die creativiteit stimuleert en waardevolle vaardigheden ontwikkelt voor kinderen van 4 jaar en ouder

Deze tekst is automatisch vertaald, er kunnen fouten in staan.
4008789714411EAN:
  • Specificaties
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Anderen bekeken ook