Nieuws

Playmobil Groot piratenschip (71530)

Art.nr: C86737
€100.99
 
Voeg toe aan winkelwagen
Verzendtijd:  5-10 werkdagen
  • Qliro Checkout
  • 50.000+ producten
  • Snelle bezorging
Productinformatie

Met het grote, drijvende piratenschip kunnen zeemonsters en vijandige piraten worden bestreden. De piratenbemanning wordt aangevallen door een monsterlijke mantarog, maar het schip is zeer goed uitgerust: De draaibare kanonnen beschermen de bak- en stuurboordzijde en het functionele ankerkanon beschermt de achtersteven. Uiteindelijk lukt het de piraten om het zeemonster met de kooi te vangen - totdat het weer ontsnapt en opnieuw gevangen moet worden ...

Piratenfans, maak je klaar voor een spannend piratenavontuur met het Grote Piratenschip met Bemanning van Playmobil! Deze drijvende zeilboot is uitgerust met draaibare kanonnen, een vrij te plaatsen groot kanon en biedt veel ruimte voor de avontuurlijke piratenbemanning. Dankzij de praktische voetklemmen kunnen de figuren stevig aan boord staan. De zeilen zijn ook beweegbaar en de lijkwaden kunnen aan beide kanten worden uitgeklapt. Het geïntegreerde drijflichaam op het dek voorkomt dat het schip zinkt, zelfs als het helemaal gevuld is met water.

De spannende piratenwereld van Playmobil is niet voor doetjes. Met fantasierijke personages, fantastische schepen met veel functies en griezelige zeemonsters biedt het alles voor fantasierijk rollenspel in de speelkamer. Een ideaal cadeau voor elke gelegenheid voor avontuurlijke kinderen vanaf 4 jaar.

Deze tekst is automatisch vertaald, er kunnen fouten in staan.
4008789715302EAN:
  • Specificaties
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Anderen bekeken ook