Nieuws

Playmobil JUNIOR & Disney: Minnie's Strandreis (71706)

Art.nr: C86067
€13.99
 
Voeg toe aan winkelwagen
Verzendtijd:  5-10 werkdagen
  • Qliro Checkout
  • 50.000+ producten
  • Snelle bezorging
Productinformatie

Gegarandeerd spannend waterspeelplezier! Met de Beach Trip badset, geïnspireerd door Disney's Minnie Mouse, wordt spelenderwijs water verkennen een fluitje van een cent. Je kind ontwikkelt zijn fijne motoriek terwijl het zich amuseert in bad, en het wordt comfortabeler in het water. Laat je kind een zomers bad nemen met Minnie Mouse. Minnie springt snel in haar zoete watermeloen zwemband en de pret kan beginnen. Daar komt een nieuwsgierig waterbeestje voorbij zwemmen. Het eendje wil ook meedoen. Wie denk jij dat er beter kan duiken?

Speciale producteigenschappen:

- Drijvende eend en zwemring

- Het water in de eend kan worden verwijderd door de drainageopeningen

Playmobil JUNIOR - ontworpen voor onze jongste Playmobil fans! Perfect voor kleine handjes en vroege peutervriendelijke ontdekkingen. Met veel spannende functies zoals stapel-, puzzel- of sorteerplezier. Laat je kind van 1-4 jaar hun eerste stapjes zetten in de grote wereld Playmobil met Playmobil

JUNIOR!

Playmobil JUNIOR houdt de veiligheid van je kind in gedachten: Playmobil JUNIOR is geproduceerd in de EU, BPA-vrij en ontworpen zonder kleine onderdelen die een risico kunnen vormen om ingeslikt te worden.

Deze tekst is automatisch vertaald, er kunnen fouten in staan.
4008789717061EAN:
  • Specificaties
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Anderen bekeken ook