Nieuws

Playmobil JUNIOR & Disney: Wolkentocht van Mickey Mouse & Minnie Mouse (71697)

Art.nr: C86061
€28.99
 
Voeg toe aan winkelwagen
Verzendtijd:  5-10 werkdagen
  • Qliro Checkout
  • 50.000+ producten
  • Snelle bezorging
Productinformatie

Het stijgt hoog: Wie zal Disney's Mickey Mouse en Minnie Mouse vergezellen op hun reis door de wolken? Achter deze op Disney-personages geïnspireerde set schuilt een speelavontuur voor nieuwsgierige ontdekkingsreizigers en slimme probleemoplossers. Hier gaat het niet alleen om stapelen, maar ook om logische combinaties. Hoe wordt een regenboog eigenlijk gevormd? Wat is de juiste getallenreeks? Wie kan tot drie tellen? De afzonderlijke stapelelementen en voertuigen kunnen naar believen in elkaar worden geschoven, zodat er steeds weer schattige nieuwe vliegtuigwolk-treinen ontstaan. Welk avontuur staat Mickey en Minnie hoog in de wolken te wachten in hun stijlvolle vlieguniformen? Laat je kind een spannend verhaal verzinnen!

Speciale producteigenschappen:

- Vliegtuig en wolkenvoertuig

- Drie aanhangelementen met symbolen aan beide zijden bedrukt (kant 1: regen, zon, regenboog kant 2: nummers van 1 tot 3)

- Alle onderdelen zijn uitwisselbaar via het stekkersysteem, compatibel met andere sets

- Afmetingen van trein zonder figuren: ongeveer 12,6 x 4,7 x 2,1 inch (LxBxH)

- Afmetingen van Mickey Mouse figuur: ongeveer 1,5 x 1,1 x 3,1 inch (LxBxH)

- Afmetingen van Minnie Mouse figuur: ongeveer 1,5 x 1,5 x 3,3 inch (LxBxH)

Playmobil JUNIOR - ontworpen voor onze jongste Playmobil fans! Perfect voor kleine handjes en vroege peutervriendelijke ontdekkingen. Met veel spannende functies zoals stapel-, puzzel- of sorteerplezier. Laat je kind van 1-4 jaar hun eerste stapjes zetten in de grote wereld Playmobil met Playmobil JUNIOR! Playmobil JUNIOR houdt de veiligheid van je kind in gedachten: Playmobil JUNIOR is geproduceerd in de EU, BPA-vrij en ontworpen zonder kleine onderdelen die een risico kunnen vormen om ingeslikt te worden. Alle Playmobil JUNIOR speeltoestellen zijn ook gemaakt van meer dan 90% plantaardige kunststoffen, die kunnen worden herleid tot materialen die overblijven bij de productie van voedsel of papier, volgens de massabalansmethode die wordt gebruikt in de circulaire economie en in overeenstemming met de ISCC-208-norm. Deze kunststoffen zijn net zo robuust en onderhoudsvriendelijk als gewoonlijk. Voor onze Playmobil JUNIOR-verpakkingen gebruiken we ten minste 90% gerecycled karton en 100% gerecycled papier en vermijden we waar mogelijk plastic. Playmobil JUNIOR - ontdek de wereld op een peutervriendelijke manier!

Deze tekst is automatisch vertaald, er kunnen fouten in staan.
4008789716972EAN:
  • Specificaties
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Anderen bekeken ook