Nieuws

Playmobil Klein huis (71509)

Art.nr: C86033
€87.99
 
Voeg toe aan winkelwagen
Verzendtijd:  5-10 werkdagen
  • Qliro Checkout
  • 50.000+ producten
  • Snelle bezorging
Productinformatie

Mijn huis is mijn kasteel - maar daar heb je niet altijd een kasteel voor nodig. In het kleine maar fijne Tiny House op twee verdiepingen met een gezellige keuken-woonkamer, zelfbedieningsbedden en functioneel meubilair blijft geen wens naar comfort onvervuld. Het Tiny House kan op elk moment individueel worden heringericht met behangsjablonen die je kunt downloaden, afdrukken en bevestigen.
Klein huis, groot familieplezier! Betrek je eigen kleine familieparadijs met de duurzame Tiny House speelwereld van Playmobil. Het Tiny House biedt alles wat je hartje begeert: Beneden is er het eet- en keukengedeelte met een fornuis, gootsteen en koelkast, evenals een uitklapbare tafel, en de badkamer met een douche en toilet. De opvouwbare ladder leidt naar de zolder. Hier bevinden zich een kinderkamer en twee slaapruimtes voor volwassenen. Buiten kun je met een verticale tuin en bloembak fruit en groenten kweken voor eigen gebruik, en zonnepanelen op het dak zorgen voor de stroomvoorziening. Dit huisje laat geen woonwens onvervuld!

Specificaties:

- Liefdevol ontworpen speelset met drie Playmobil figuren, een mini-huis van twee verdiepingen met keukentje, badkamer, zolder en inrichting, evenals talloze accessoires voor een leuk rollenspel met het gezin.

- Creatieve decoratie: Het huis kan individueel gedecoreerd worden met downloadbare behangsjablonen.

- Alle sets in de Playmobil Tiny House speelwereld bestaan uit meer dan 80% gerecyclede en bio-based materialen.

Deze tekst is automatisch vertaald, er kunnen fouten in staan.
4008789715098EAN:
  • Specificaties
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Anderen bekeken ook