Nieuws

Playmobil Onderzoekskamp met dino's (71523)

Art.nr: C86720
€64.99
 
Voeg toe aan winkelwagen
Verzendtijd:  5-10 werkdagen
  • Qliro Checkout
  • 50.000+ producten
  • Snelle bezorging
Productinformatie

In het kamp bereiden de twee ontdekkingsreizigers zich voor op hun volgende ontdekkingstocht per terreinwagen door de spannende wereld van de dinosaurussen. Na de leerzame rit komen ze terug in het kamp een Stegosaurus tegen en een brutale Deinonychus, die met stelende bedoelingen bij de dinosauruseieren probeert te komen. Inclusief twee dinosaurus-kenniskaarten.

Bereid je voor op spannende dino-avonturen met het Playmobil Onderzoekskamp met dino's. De dino-onderzoekers duiken de jungle in om de mysteries van de prehistorische reuzen te ontrafelen. In hun kamp voeren ze metingen uit, onderzoeken ze eieren onder de microscoop en verzamelen ze gegevens. Tijdens hun verkenningstocht in hun terreinwagen komen ze een Stegosaurus en een Deinonychus tegen. Wat een geluk! De Playmobil Dinosauruswereld nodigt kinderen vanaf 4 jaar uit om in spannende rollenspellen te duiken en de fascinatie van deze reusachtige reptielen thuis opnieuw te beleven.

Specificaties:

- Gedetailleerde dinosaurus speelgoedset met twee Playmobil figuren, een Stegosaurus, een Deinonychus, een slang, een terreinwagen, dino eieren, een nest, walkietalkies en andere spannende extra's voor groot dino plezier.

- Het voertuig biedt plaats aan twee figuren en onderzoeksapparatuur.

- De speelgoeddinosaurussen hebben beweegbare armen, benen en hoofden.

- Inclusief kenniskaarten met fascinerende dinofeiten.

Deze tekst is automatisch vertaald, er kunnen fouten in staan.
4008789715234EAN:
  • Specificaties
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Anderen bekeken ook