Nieuws

Playmobil Wonderbaarlijk: Gabriëls modeshow (71335)

Art.nr: C86009
€49.99
 
Voeg toe aan winkelwagen
Verzendtijd:  5-10 werkdagen
  • Qliro Checkout
  • 50.000+ producten
  • Snelle bezorging
Productinformatie

Wonderbaarlijk: Gabriel's Fashion Show met Marinette en Adrien als modellen op de catwalk tijdens de modeshow in Parijs. Met make-up en accessoires en verschillende kledingstukken om een modeshow op te voeren. Inclusief Marinette, Adrien en Nadja.
Welkom in de spannende wereld van Ladybug en Cat Noir met de nieuwe Playmobil speelset Miraculous: Gabriel's Modeshow! De set bevat de hoofdpersoon en aspirant modeontwerpster Marinette Dupain-Cheng, en Adrien Agreste, haar klasgenoot en model op de modeshow. De catwalk bestaat uit een ronde basisplaat, een afneembare catwalk en muurelementen met twee kleedstations. Hier kunnen de personages zich voorbereiden op hun optredens en hun make-upspullen en accessoires opbergen op de planken van de kleedkamermuur. Marinette kan kiezen uit een elegante jurk met een bijpassend masker en waaiers, een trendy rok, een rugzak en verschillende kettingen en armbanden. Adrien wordt geleverd met een siliconen jas, een helm, een wandelstok en een stijlvolle hoed.

Met deze set kunnen kinderen zich onderdompelen in spannende rollenspelavonturen en hun creativiteit en fantasie de vrije loop laten. Een absolute must-have voor alle Miraculous fans om hun favoriete scènes na te spelen en nieuwe avonturen te beleven.

Deze tekst is automatisch vertaald, er kunnen fouten in staan.
4008789713353EAN:
  • Specificaties
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Anderen bekeken ook