Nieuws

Playmobil Wonderbaarlijk: Marinette's Loft (71334)

Art.nr: C86008
€65.99
 
Voeg toe aan winkelwagen
Verzendtijd:  5-10 werkdagen
  • Qliro Checkout
  • 50.000+ producten
  • Snelle bezorging
Productinformatie

Wonderbaarlijk: De zolder van Marinette. De volledig ingerichte loft wordt geleverd met veel accessoires om Marinettes avonturen na te spelen: Bureau, stoel, computer, bed, staande spiegel, chaise longue, naaimachine, aankleedpop en nog veel meer. Inclusief Marinette en Manon.
Beleef de betoverende wereld van Miraculous met de nieuwe Playmobil speelset Miraculous: Marinette's Loft! In deze spannende speelwereld kun je je onderdompelen in de scènes en personages van de geliefde serie. De speelset bevat het hoofdpersonage Marinette Dupain-Cheng en de kleine Manon Chamack. Marinette zorgt liefdevol voor het meisje en beleeft spannende avonturen met haar. Het knusse hok van Marinette in de bakkerij van haar ouders komt tot leven met het vloerpaneel en de twee zijwanden. Zelfs de spiegel van de toilettafel is voorzien van spiegelfolie. De veelzijdige chaise lounge biedt zowel zit- als ligruimte. De naaimachine kan worden bediend met de zwengel aan de zijkant, waardoor de naald op en neer beweegt, wat een authentieke speelervaring creëert.

Met deze fantastische set kunnen kinderen in de magische wereld van Miraculous duiken en superhelden van hun eigen verhaal worden. Want met Playmobil Miraculous is alles mogelijk!

Deze tekst is automatisch vertaald, er kunnen fouten in staan.
4008789713346EAN:
  • Specificaties
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Anderen bekeken ook