Nieuws

Playmobil Burnham Raiders - Stormram (71299)

Art.nr: C85735
€43.99
 
Voeg toe aan winkelwagen
Verzendtijd:  5-10 werkdagen
  • Qliro Checkout
  • 50.000+ producten
  • Snelle bezorging
Productinformatie

Uitgerust met een onheilspellend kanon en andere wapens, verplaatsen de ridders van de Burnham Raiders zich op de vuurwagen naar het volgende duel tegen Novelmore.Om de machtigste krijger onder hen te vinden, de Guardian, organiseren de ridders van Novelmore en de Burnham Raiders het Guardian's Tournament. De Raiders gaan de strijd aan met hun indrukwekkende Battering Ram met coole schietstoelfunctie en kanon. Sulphur rijdt met hoge snelheid op zijn tegenstanders af en ramt ze met de stormram. Hierdoor wordt de schietstoel geactiveerd en vliegt hij met een hoge boog de lucht in. Als een vijand van achteren nadert, laat Sulphur de klep van de kooi los en vallen er stenen uit. Het blijft spannend wie het toernooi zal winnen.

Specificaties:

- 46-delig ridderspeelgoed met een Playmobil figuur, een brandweerwagen met stormram, vlamwielen en kooi, vlamprojectielen, wapens en vele andere extra's voor avontuurlijk rollenspelplezier.

- Een vurige aangelegenheid: de brandweerwagen heeft een draaiend en zwenkbaar kanon met twee vlammenprojectielen

- De kooi achter de bestuurdersstoel is afneembaar en biedt plaats aan een Playmobil figuur

- Leg stenen in de weg van de vijand: door op de knop achter de kooi te drukken, wordt een klapmechanisme geactiveerd en vallen er stenen uit

Deze tekst is automatisch vertaald, er kunnen fouten in staan.
4008789712998EAN:
  • Specificaties
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Anderen bekeken ook