Nieuws

Playmobil Junior & Tinti: Kleurrijke duikboot (71440)

Art.nr: C86263
€35.99
 
Voeg toe aan winkelwagen
Verzendtijd:  5-10 werkdagen
  • Qliro Checkout
  • 50.000+ producten
  • Snelle bezorging
Productinformatie

Op je plaatsen - klaar - gaan! Wie staat er als eerste onder de douche? Met de prachtige nieuwe badsets in samenwerking met Tinti wordt douchen nog leuker! Badplezier met drie verschillende gekleurde badtabletten van Tinti die het water kleuren en heerlijk laten ruiken. Wat is de favoriete kleur van je kind in het badwater? Op naar de diepzee! De coole onderzeeër vaart de zee op. De vrolijke kapitein springt snel in de commandocentrale en het dak van de onderzeeër sluit zich. Al snel verschijnt het eerste zeedier: de vrolijke octopus wil graag mee. Wie helpt hem de onderzeeër in? Welke kleur moet het water hebben? De badtablet kan veilig worden opgeborgen in de kamer op de bodem van de onderzeeër en het water borrelt en de kleur ruikt heerlijk.
Speciale productkenmerken:

- Onderzeeër met afneembaar deksel

- Deksel kan verwijderd worden om schoon te maken

- Roterende duikbootschroef (handmatig)

- Drie Tinti badtabletten in de kleuren groen, turquoise en paars met aardbeiengeur

- Verwijderbare veiligheidskamer voor de badtablet met draai-/drukmechanisme

- Badtabletten verkrijgbaar in een aparte navulverpakking

- Water dat in de kleine octopus terecht is gekomen, loopt er via de gaatjes weer uit.

Playmobil JUNIOR - ontworpen voor onze jongste Playmobil fans! Perfect voor kleine handjes en de eerste peutervriendelijke ontdekkingen. Met veel aantrekkelijke en leuke functies zoals stapelen, puzzelen of sorteren. Laat je kind van 1-4 jaar hun eerste stapjes zetten in de grote wereld Playmobil met Playmobil JUNIOR!

Playmobil JUNIOR betekent de hoogste veiligheid voor je kind: Playmobil JUNIOR wordt gemaakt in de EU en is vrij van weekmakers en kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

Alle Playmobil JUNIOR speelsets zijn ook gemaakt van plastic, met meer dan 90% van de inhoud op plantaardige basis. Dit kan worden herleid tot materialen die overblijven bij de productie van voedsel of papier volgens de massabalansmethode die wordt gebruikt in de circulaire economie en in overeenstemming met het ISCC-208 schema. Zoals altijd zijn dit soort kunststoffen robuust en gemakkelijk schoon te maken.

Voor onze Playmobil JUNIOR-verpakkingen gebruiken we ten minste 90% gerecycled karton en 100% gerecycled papier, en we vermijden plastic waar mogelijk.

Playmobil JUNIOR - ontdek de wereld die geschikt is voor peuters!

Deze tekst is automatisch vertaald, er kunnen fouten in staan.
4008789714404EAN:
  • Specificaties
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Anderen bekeken ook