Nieuws

Playmobil Porsche 911 Carrera RS 2.7 Off-road Editie (71436)

Art.nr: C86011
€74.99
 
Voeg toe aan winkelwagen
Verzendtijd:  5-10 werkdagen
  • Qliro Checkout
  • 50.000+ producten
  • Snelle bezorging
Productinformatie

Playmobil Porsche 911 Carrera RS 2.7 Offroad met meer bodemvrijheid, frontbeschermer en dakdrager voor gewaagde ritten door ruw terrein.
Klaar voor wilde off-road avonturen? De gloednieuwe Playmobil Porsche 911 Carrera RS 2.7 Offroad is de perfecte metgezel voor je avonturen! Met coole off-road uitrusting, een afneembaar dak, ruimte voor vier figuren en extra bodemvrijheid wordt elke rit een spannende belevenis. Fans vanaf 5 jaar kunnen het plezier van het rijden ontdekken terwijl de figuren stevig vastzitten met voetklemmen. Het reservewiel en de jerrycan zijn handig opgeborgen op de dakdrager en vastgezet met siliconen riemen. Zelfs de schop heeft zijn eigen plek! Met beweegbare elementen zoals de rots en flexibele terreinplaat kunnen zowel jonge als oude autoliefhebbers spannende verhalen beleven. Offroad actie voor alle Porsche en autofans van 5 tot 99!

Specificaties:

- Authentieke Playmobil Porsche 911 Carrera RS 2.7 Offroad met een Playmobil figuur, een reservewiel, dakdrager met 4 extra koplampen, voorbumperbeschermer, spanbanden en vele andere fantastische extra's voor actievol rollenspel in de kinderkamer.

- Gaaf speelplezier: De off-road Porsche is uitgerust met nieuwe assteunen en grotere wielen voor meer bodemvrijheid. De terreinplaat kan gebruikt worden om obstakels te overwinnen.

- Behoorlijk flexibel: De motorkap achteraan kan geopend worden. De imperiaal en het dak zijn afneembaar.

Deze tekst is automatisch vertaald, er kunnen fouten in staan.
4008789714367EAN:
  • Specificaties
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Anderen bekeken ook