Nieuws

Playmobil JUNIOR & Disney: Mickey's Boottocht (71707)

Art.nr: C86068
€20.99
 
Voeg toe aan winkelwagen
Verzendtijd:  5-10 werkdagen
  • Qliro Checkout
  • 50.000+ producten
  • Snelle bezorging
Productinformatie

Gegarandeerd spannend waterspeelplezier! Met de Boat Tour badset geïnspireerd door Disney's Mickey Mouse wordt spelenderwijs ontdekken in het water een fluitje van een cent. Je kind ontwikkelt zijn fijne motoriek terwijl hij zich amuseert in het bad en zich meer op zijn gemak voelt in het water. Laat je kind een rondje door het bad maken met Mickey Mouse. Mickey wordt snel in de coole sportboot geplaatst en het avontuur begint. In het water zwemmen ook de grappige Hawaï-schildpad en de schattige ananasvis rond. Wie denk jij dat het snelst zwemt?

Speciale producteigenschappen:

- Drijvende sportboot, ananasvis en Hawaï-schildpad

- Water dat in de vis opgesloten zit, kan verwijderd worden door afwateringsgaten

Playmobil JUNIOR - ontworpen voor onze jongste Playmobil fans! Perfect voor kleine handjes en vroege peutervriendelijke ontdekkingen. Met veel spannende functies zoals stapel-, puzzel- of sorteerplezier. Laat je kind van 1-4 jaar hun eerste stapjes zetten in de grote wereld Playmobil met Playmobil JUNIOR!

Playmobil JUNIOR houdt de veiligheid van je kind in gedachten: Playmobil JUNIOR is geproduceerd in de EU, BPA-vrij en ontworpen zonder kleine onderdelen die een risico kunnen vormen om ingeslikt te worden.

Deze tekst is automatisch vertaald, er kunnen fouten in staan.
4008789717078EAN:
  • Specificaties
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Anderen bekeken ook